Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur
Het verkrijgen van je innerlijke  parel van je eigen schoonheid.

Cosmetische acupunctuur is ook bekend onder de naam Facial Rejuvenation Acupunctuur. Met cosmetische acupunctuur kunnen de tekenen van het (vroegtijdige) verouderingsproces worden vertraagd. Het heeft naast een cosmetisch effect ook een gezondheidsbevorderend effect op het gehele lichaam en geeft het ook een verbetering van het algemene gevoel van welbevinden. Het gevoel van beter in balans zijn. Soms is het nodig om eerst een bepaald ziektepatroon te behandelen alvorens met cosmetische acupunctuur te beginnen. Vaker is het zo dat dit gelijktijdig te behandelen is.

Ook cosmetische acupunctuur is gebaseerd op de principes van de Chinese geneeskunde. Er worden zeer dunne naalden ingebracht op acupunctuur punten van het gezicht en lichaam. Dit geeft een betere voeding, collageen vorming, bevochtiging en versterking van de huid.

Indicaties zijn o.a.: doffe ogen, fijne lijntjes, diepe rimpels, vermoeide huid, verslapping van de huid, pafferige huid, hangende wenkbrauwen, droge huid of acne.

Contra indicaties voor cosmetische acupunctuur zijn o.a.: zwangere vrouwen of vrouwen die net bevallen zijn, hemofilie patiënten, bij griep- verkoudheid, patiënten met migraine moeten drie maanden vrij van migraine zijn, diabetes mellitus.

Voor een optimaal resultaat is het nodig om acht weken eens per week terug te komen en hierna gaan we samen kijken wanneer herhaling weer nodig is. Dat is afhankelijk van uw huidconditie. Als u bent verzekerd voor acupunctuur, wat gelukkig veel mensen tegenwoordig zijn, wordt uw behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed omdat ik tegelijkertijd met uw gezondheid bezig ben. Het is nooit alleen acupunctuur maar altijd ook gericht om onbalans in het lichaam te herstellen.

Bird site 2