Reacties van klanten:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.173.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 entries.
Michelle Michelle from Wehl wrote on 18 June 2018 at 13:06
Ik ga altijd graag naar Angelique toe. Je merkt aan alles dat ze enorm veel kennis en verstand heeft van wat ze doet en is erg leergierig en dus ook altijd bezig met zichzelf verder te ontwikkelen. Ik stel nog al eens wat vragen over wat ze precies doet en ze neemt altijd rustig de tijd om me het een en ander uit te leggen. Ik ga nu een jaar naar Angelique toe en vergeleken met een jaar terug ben ik enorm gegroeid en vooruit gegaan met mijn klachten. En niet alleen vanwege het prikken, maar ook vanwege haar luisterend oor en goede adviezen en inzichten de ze me tussendoor geeft.
Stella Stella from Hummelo wrote on 26 April 2018 at 11:32
Voor mijn artrose in de schouder, onder behandeling bij Annchi Acupunctuur. Met een wonderbaarlijk goed resultaat. Ik kan weer ramen lappen, sinds jaren! En voel me veel energieker! Heel fijn. Dank je wel Angelique!
Maaike Maaike from Groenlo wrote on 11 May 2016 at 18:01
Angelique helpt mij sinds oktober al met afvallen, mijn knieproblemen, en sinds kort ook mijn voetblessure. Toen ik voor het eerst bij haar was, was ik bang voor naalden, en geloofde ik niet echt in wat de naalden voor me konden doen. Nu ben ik 8 kilo lichter, mijn knieƫn doen het beter dan ooit tevoren, en mijn voet geneest snel. Dankzij Angelique kan ik weer goed sporten, en ze heeft me erin laten geloven dat acupunctuur geen onzin is, maar een echte geneeswijze. Dankjewel voor alles wat je voor me hebt gedaan! Liefs, Maaike
Monique Visser Monique Visser from - wrote on 11 May 2016 at 17:58
Vorig jaar Angelique getroffen op een beurs waar zij mij voor het eerst geprikt heeft met een acupunctuur naald terwijl ik angst heb voor naalden. Het is mij zo mee gevallen dat ik bij haar in behandeling ben gegaan en inmiddels al van heel wat klachten af. Ik kan iedereen aan raden naar haar toe te gaan, zij heeft veel kennis van zaken en weet je enorm op je gemak te stellen. Monique Visser
Monique Visser Monique Visser from - wrote on 7 May 2016 at 18:19
Vorig jaar Angelique getroffen op een beurs waar zij mij voor het eerst geprikt heeft met een acupunctuur naald terwijl ik angst heb voor naalden. Het is mij zo mee gevallen dat ik bij haar in behandeling ben gegaan en inmiddels al van heel wat klachten af. Ik kan iedereen aan raden naar haar toe te gaan, zij heeft veel kennis van zaken en weet je enorm op je gemak te stellen. Monique Visser
N. Peters N. Peters from Etten wrote on 4 May 2016 at 21:22
Angelique neemt de tijd voor je , niet alleen om te '' prikken ' maar ook voor een luisterend oor. Mijn klachten zijn een stuk verminderd! Ik zal haar zeker bij anderen aanraden.
Petra ambting Petra ambting wrote on 1 May 2016 at 11:33
Al een paar jaar zijn wij graag bij annchi acupunctuur in de praktijk te gast als klant. Angelique helpt mij steeds weer door de periode heen van hooikoorts klachten. Door het prikken heb ik meer lucht en zijn de klachten zeer goed te doen. Ook onze zoon die steeds last had van buikklachten vertrouwd op angelique omdat ze hem heeft geholpen van zijn klachten af te komen. Het is een fijne en betrouwbare praktijk waar wij graag blijven komen ?voor ons is het een ***** 5 sterren praktijk. Zeker een aanrader.
acupunctuur doetinchem