Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

Een eerste consult bestaat uit een eerste gesprek en een behandeling dit duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De vervolg behandelingen  nemen gemiddeld een uur in beslag. Tui Na lichaamsmassage, hoofd-, voet- en handmassage duren gemiddeld een half uur. Behandeling voor afvallen en stoppen met roken neemt ook ongeveer een half uur.

De beste resultaten worden bereikt door een combinatie van acupunctuur en Tui Na massage. Dit is een behandeling van anderhalf uur. Hiervoor wordt een voordelig tarief van 75 euro gerekend.

Tarieven:

  • Eerste consult: 90 euro
  • Vervolg consult: 65 euro
  • Half uur consult: 32,50 euro
  • Anderhalf uur consult: 75 euro
  • Cosmetische acupunctuur consult: 75 euro
  • Dokter Tan behandeling: 50 euro

De factuur kan worden ingediend bij uw ziektekostenverzekering zie hieronder. Ik heb alle erkende TCM en medische diploma’s en sta dus vermeld in de zorggids.

Noot: bij zorgverzekeraars van de Coöperatieve VGZ moeten therapeuten opgenomen zijn in de zorggids om voor vergoeding in aanmerking te komen. De volgende zorgverzekeraars hanteren de zorggids: IAK, IZA, IZZ, SIZ, Univé, VGZ en Trias.

Vergoedingen zorgverlener
De behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding via de aanvullende ziektekostenverzekering. Afhankelijk van de polis geldt een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de behandelkosten, vaak gekoppeld aan een maximaal totaalbedrag per jaar. De vergoeding gaat niet ten koste van uw eigen risico. Controleer altijd uw polis voor de exacte details over vergoedingen.

Ik adviseer om altijd voorafgaande aan de behandelingen bij de eigen zorgverzekeraar navraag te doen naar Bijzondere Voorwaarden zodat onduidelijkheden over vergoeding voorkomen kunnen worden.
Deze informatie is overgenomen van Zhong, Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.